Izrada stručnih projekata

              Stručne projekte za podizanje vinograda izrađujemo u suradnji sa znanstvenicima i stručnjacima koji svoje iskustvo temelje na dugogodišnjem radu u vinogradarsko vinarskoj struci. Obzirom da je vinograd višegodišnja kultura, mora trajati i preko 30 godina, važno je odabrati pogodnu sortu na pogodnoj podlozi i podići vinograd na čvrstim stručnim temeljima. Temeljem detaljne analize situacije dajemo preporuku za sadnju vinograda na Vašem području.
              Izgradnja kvalitetnog podruma je izuzetno zahtjevan i odgovoran posao i za ozbiljnu proizvodnju potrebno je da zadovoljava sve zahtjeve koje nameće struka, domaće i europsko zakonodavstvo. Kako biste bili sigurni da će podrum koji izgradite biti funkcionalan i u skladu s važećim propisima, nudimo Vam izradu tehničko-tehnoloških projekata za izgradnju vinskih podruma.
              TEHNOLOŠKI PROJEKTI ZA VINSKU OMOTNICU
              Izrađujemo tehnološke projekte za natječaje iz "Vinske omotnice" u kojima smo se specijalizirali kroz zadnjih nekoliko godina od samog početka objave natječaja. Kako je za dobivanje sredstava iz natječaja "Vinske omotnice" potrebno priložiti Tehnološki elaborat za njegovu izradu usko surađujemo s našim klijentima i konzultantima koji vode projekt. Prolaznost projekata zbog Tehnološkog elaborata na natječajima nam je 100%. Obratite nam se s povjerenjem, kontakt: 098/388 551.